Kennel Håll fast

2011

Kennelträff 2011

Så har vi haft årets stora kennelträff på Läckö Strand. Vilken helg vi haft 🙂 Jag har njutit varenda minut. På fredagskvällen hade nästan alla kommit, vilken uppslutning! Jag är stolt och glad över mina familjemedlemar som ställer upp och visar glada fäder vilka bra avkommor det blivit. Roligt var också att blivande valpköpare kom för att titta 🙂  Ett stort engagemang från Teitur och blivande pappa Figo som kom för att se alla hundar. Marie och Kurre hjälpte Anette och Håkan + mej så allt flöt på med övningar för alla hundar. Anette och Håkan följer nu sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn 🙂 På lördagen startade vi med lydnad och störningar för alla. Ju äldre hund desto svårare och nog kunde vi vara riktigt ”elaka” men det gick över förväntan.

Här kommer lite bilder från det…..

P1050768

skogsbild

P1050756

Vi skulle testa vatten……. Anette sa med myndig stämma att funkar det inte så är det bara att hoppa i! Senia var lite osäker så Eva gick i det kalla vattnet och som Senia simmade sen 🙂 Eva ska verkligen ha ett hederspris som gick i det kalla vattnet ända till midjan 🙂 Bra jobbat! Säjas bör att det var fler som gick i men inte lika djupt

P1050752

DSC2627

_DSC2676

P1050771

P1050774

Figo

P1050782

Teitur

P1050786

En del av oss skulle ställa ut i Lidköping så vi for tidigt och lämnade städningen till dom som var kvar. Stort Tack för att ni tog hand om det. Dom som var kvar fortsatte att träna 🙂
Först ut i ringen var jag och Charlie och han fick Very Good 🙂

P1050792

Senia, Verry Good 🙂 Jenna och Zamira, Excellent 🙂 Jag är så himla nöjd! Det var inte mycket till svansviftande, dom var ganska trötta efter helgens äventyr men skötte sej så bra.

Gruppfoto

Stort Tack till alla + hanhundsägare som ställer upp en sådan här helg 🙂 Nu får vi vänta 1 år till nästa gång och då är det skönt att vi har våra övriga träffar så vi ses igen. Ett sånt här härligt, skönt och avslappnat gäng kan man bara inte släppa taget om 🙂 Och jag vet att ni inte heller vill det. Ingen nämnd och ingen glömd, en VARM kram till er alla.