Kennel Håll fast

Sansa

Håll Fast Sansa

Det händer mycket för Sansa hösten 23. Hon, Doris och Bilbo har fixat anlagsspåret. Även Pivo, Macie och Lexie ska göra det. Lysa i Tyskland har startat. Så roligt att så många kullsyskon jobbar med viltspår.
Sansa får nu vara med på and och gåsjakt. Skammade änder hämtas, dock har det inte blivit någon gås till henne än. Hon utvecklas så fint och jag ser fram emot all hjälp hon kommer att ge. 

Avelsvärde -70

Stamtavla

Viltspår

20231219 SBAK väst 1a ökl viltspår  SEVCH
20231124 SBAK väst 1a pris Inger Skoglund
20231120  SBAK Väst  1a pris  Roger Skoglund
20230916  SBAK Väst  gk anlagspår   Roger Skoglund  

Utställningar

20231118  Exteriörbedömning  ökl exc  Benny von Schedvin

 

När Sansa skulle gå sitt sista viltspårsprov kom det snö så det blev inställt. Så fick jag erbjudande om ett spår den 19e och det tog jag. Det hade stormat och ösregnat hela natten och spåret hade även lagts på snö som nu var vattenpölar. Sansa var helt fantastisk, gick perfekt i spåret och vek inte av någonstans trots dåliga förhållanden. När vi kom till klöven fick hon så mycket beröm att jag blev rörd. Domaren som sett många av mina hundar och är imponerad av hur duktiga dom är sa – Du har väldigt bra spårhundar men hon är absolut bäst. Kan säja att resan hem med en SEVCH ❤️ gick väldigt lätt.

 

Duktiga Sansa gjorde ett perfekt spår, näsan följde det hela vägen i ett perfekt tempo. Avhoppsvinkeln gick hon ett steg in i för att direkt vika höger. Bättre än så här blir det inte.