Kennel Håll fast

Till Minne

Cima
Cima

Till Minne

Cima

Min älskade Cima, du vänaste av väna, du som fick stjärnor i ögonen när du fick pinglan runt halsen och jakten skulle starta. Du har idag fått somna in. 

För drygt 1,5 år sen fick du fästingsjukdomar som du haft problem med fram och tillbaka. Det ville inte släppa din kropp även om vi gjort allt för att få dej frisk. Dom bra perioderna har varit riktigt bra även om du inte varit till 100% som före du blev sjuk. Dom dåliga har sakta blivit värre och värre. Nu gick det inte längre utan du fick somna in i min famn.

Nu får du jaga ihop med nära och kära så mycket du bara kan. Jag ser hur du lätt och ledigt rör dej på gröna ängar där det alltid är ljust och lyckligt.

I 8,5 år hade jag äran att ha dej i mitt hem. Jag saknar dej så oerhört mycket.


Mymlan
Mymlan

Till Minne av Vår Älskade Mym.

Som liten var du full av hitte på men aldrig att du tuggade sönder nåt även om du bar på allt.
Du älskade att träna o själv tyckte du ibland att du visste mer än jag. Jag lärde mej massor av dej
o du en hel del av mej, alltid ställde du upp oavsett vad det gällde.
Alla jakter vi delat o du har varit till oerhörd hjälp både till att driva, apporetera eller eftersök, alltid har jag kunnat lita på dej. Du har gjort allt du kan för att göra ett bra arbete + lite till o aldrig har jag blivit besviken på dej, tvärtom, alla gånger du gjort mej stolt värmer nu i mitt hjärta.
Drygt 11 år fick vi tillsammans, denna tid som var så flyktig men alla minnen finns kvar. Nu får du springa på en alltid blommande äng, hälsa Lizzi, Fia, Minnie, Albin o alla andra o be min pappa hålla ett öga på er. Tack för allt!

Till-minneMin älskade far,

jaktkamrat o mentor.
Nu har jag inte längre dej att ringa till på kvällarna o rapportera hur dagen varit under älgjakten.
En tröst är att du nu kan jaga som du vill o Lizzi ställer säkert upp för att hjälpa dej. Ta väl hand om varandra. Du saknas mej!