Träning

Träning

Vilket fantastiskt vinterväder, några minusgrader och rimfrost som glänser där solen kommer åt. Först ut var Eivor och Amos, han ska ha några ensamträningar till så han vet vad som gäller. Jag kommer att ta med en av mina när jag känner att han fixar det och fyller på med fler hundar ju säkrare han blir. Idag hoppas jag Eivor for hem nöjd för rackarns så bra det gick <3 Han fick linjetag åt flera håll, byta plats och fokus, kluriga markeringar då jag rörde mej och han skulle hålla koll, dolt sök. Allt blandat med fri promenad emellanåt så han inte stod under kontroll hela tiden. Han var så himla duktig, fint fotgående, stadig vid Eivors sida och gjorde precis det vi ville. Härligt när det går så snabbt framåt <3 När vi var klara dök Birgitta, Per-Åke och Maria upp med sina hundar. Nu blev det betydligt längre markeringar och tuffare arbete. Det man inte får glömma är att det är otroligt svåra förhållanden då vittringen är lika med 0! Dom fick slita och inte 17 ger dom sej förrns dummisen är inne <3 Bra jobbat allihop 🙂 Jag ska se om jag får in filmsnutten på Jenna och Tali...... lite bilder blir det i alla fall 🙂 Filmen ligger längst ner 🙂


En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.