Annandagen

Annandagen

Julaftonen blev väldigt lugn. Stefan var hemma och till mat blev det lutfisk, det är så himla gott. Men igår…… kom Minna, David, Albin och Karda. Jonas med familj har så lite ledighet så det fanns inte möjlighet för dom att åka den långa vägen för att fira jul med oss. Vi skajpade så vi fick prata och önska god jul men snart så ses vi igen.

Alltså blev det julbord igår och klapputdelning. Albin vill mer gängse bygga olika saker och det roar stora som små. Hundarna får vackert ligga utanför och titta på men idag har vi varit på promenad allihop. Karda ska stanna hos oss då Minna och David ska vänta in en ny liten familjemedlem.

Min amaryllis beter sej väldigt konstigt. När knopparna fått en viss storlek så faller dom av? Jag satte dom i små glas och där frodas dom vidare så dom gick inte till spillo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.