Viltspår

Viltspår

Idag var det äntligen dags att lägga viltspår till Nova och vad passar inte bättre än att lägga ett till Karda också? Det är ett par år sedan hon höll på med det men eftersom hon ska vara hemma ett tag så passar jag på.

Kardas spår blev ca 400 m långt och det gick över förväntan. Inga problem att följa spåret över landsvägen heller så snart var vi framme vid klöven. Det här ska hon få fler så kan jag snart starta henne 🙂

Så var det Novas tur, 11 månader gammal, som har fler spår i näsan och hon är duktig 🙂 Dom fick även en oblodad vinkel samt skott. Elin jobbar på fint med henne så ett prov är inte långt borta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.