Perfekt väder

Perfekt väder

Det blåser rejält och snöblandat regn virvlar runt efter bästa förmåga, då passar det att fixa ännu mer. Dagen började med att sy nytt överdrag till hunddynan och lägga samma päls i hundarnas soffa, blev riktigt nöjd över resultatet.

Karda var ordentligt vildvuxen så det var bara att ta tag i det. Ibland vill man inte riktigt se hur pälsen frodas…. men till slut klarar jag inte av det längre och så här långhårig har jag nog aldrig haft en hund. Alla var med när saxarna skulle glöda så dom låg runt om för att se på. Jenna älskar att stå på trimbordet så jag tror att hon tyckte det var lite orättvist men snart så är det hennes tur igen. För en gång skull så fick jag före och efterkort på Karda och nu ligger hon snygg och prydlig och njuter säkert av att vara fin igen.

 

4 kommentarer

    1. Minna

      Hehe, förstår det. Albin nämner fortfarande Karda som nåt av det första han säger på morgonen. Fast nu säger han ”Karda hos momo foffa”. Han frågar inte längre var hon är. Söta unge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.