Besök

Besök

Mats kom med Zamira, kullsyster till Jenna, och Meia, Jennadotter, för att få dom trimmade. Vilken skillnad det blir när saxen gjort sitt, dom blev så fina. Jag skulle ta kort på dom där dom satt på trimbordet men öronen hängde och uttrycker var åt det olyckliga hållet. Ändå tycker dom det är både skönt och mysigt att bli pysslade med men när kameran kom fram fick det vara nog 🙂 Alltså blev det inga kort att lägga ut på det…..

Så blev det en tur till hagen så Mats får med sej lite övningar hem. Det var ett tag sedan vi sågs så det var väldigt roligt att se vilka framsteg dom gjort, bra jobbat 🙂 Vi ses snart igen så ska ni få fler övningar för att komma ännu längre 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.