Träning

Träning

Vi tog en fredagsträning så Lotten och Leia kunde vara med också, Birgitta kom med sina och jag hade Tali. Vi började väldigt enkelt med stopps. så hundarna var med från början i vad vi förväntade oss. Sedan förflyttade vi oss till ny miljö men med samma övningar, dock betydligt längre linjetag med stopp på mitten och dirigering där. När vi var nöjda lade vi ut 3 sökrutor intill varandra där det skulle jobba en hund i rätt ruta och alla 3 rutor arbetades på samtidigt.

När vi fikat gick vi för att ta söken och avslutade med markeringar där dom sista blev riktigt långa och luriga. Jag fick sätta Tali på en stubbe så hon skulle se ordentligt 🙂 Alla har jobbat på riktigt bra men Lotten och Leia var out standing idag, Leia har inte satt en tass fel oavsett övning 🙂 Bara att gratulera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.