Träningsspår

Träningsspår

Igår em. lade jag 2 ökl-spår till Karda, ca 250 m långa. På båda spåren fanns det 2 avhoppsvinklar så jag skulle se hur hon löste det denna morgon. Spårbörjan hittade hon lätt, följde spåret fint och löste avhoppsvinklarna. När vi närmade oss spårslutet fick hon sitta kvar och jag gick framåt för att skjuta ett skott för henne. När jag var tillbaka och hon skulle börja spåra var hon lite ofokuserad men löste resten av spåret. Bra med en sansad, stabil hund som sitter stadigt under skottet, då kan man fixa mycket själv 🙂 På fredag ska hon få ett fullängdsspår så tar jag beslut efter det om när det är dags att gå nästa prov 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.