Packar

Packar

Snart ska vi åka och hälsa på familjens nytillskott, Lilla Grynet får besök under några dagar. Ja, hennes bror Albin, far och mor ska också rås om 🙂 Det är lite märkligt hur mycket som ska med så här packas det både till folk och fä. Man ska även se till att det finns vakande ögon på gården så man kan slappna av. Jenna och Tali får vara hos Birgitta medans Doris och Karda får följa med. Tror Minna blir glad över att få träffa sin hund igen. Karda ska dock med tillbaka hit igen så jag får klart viltspåren så när Grynet växt till sej lite mer och rutinerna börjar sitta så ska Karda hem till sej igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.