Hemma igen

Hemma igen

Efter några härliga dagar i Jonstorp hos Minnas familj så är vi åter hemma igen. Jag la in bilder från kameran så här kommer ett gäng 🙂 Albin äter Semla och det visade sej vara lite svårt. Det är inte lätt för en vuxen att missa grädde på näsan men han gjorde så gott han kunde 🙂

Lilla Grynet ska heta Emma, det är dom överens om så det blir nog så 🙂 Fint namn tycker jag. David fixade god mat, spagetti och musslor. Jag är dock inte förtjust i musslor men en skulle jag väl fixa? Nej, det gick inte…… men dom andra tyckte det var jättegott 🙂

Nu är flocken samlad igen och lite matrester blev det, ingen stor skål att slicka ur men tre näsor fick plats i alla fall 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.