Inof. utställning

Inof. utställning

Idag har vi varit och tränat Ture, Saga och Freja inför utställningar. Mycket nyttigt för dom att få se så många olika raser, inte bara flattar runt dom 🙂 Vi var inte många flattar och i Tures klass var det 2 st och han fick HP och sedan blev han BIR-valp. 🙂 Sussie fick gå vidare men då var det 24 valpar i hans ålder och där åkte han ut i den 3dje ”rensningen”. För Ture var detta en kanondag, så mycket han fått lära sej 🙂

Jag sprang med Freja och Susanne tog Saga, dom visade upp sej riktigt bra och här fick Saga en 4e placering och Freja blev 5a 🙂 Dom här tjejerna tar allt med ro, ingen ide´att hetsa upp sej i onödan så vi får jobba på att få upp svansen så den viftar glatt 🙂 Ska bli spännande när vi ska gå en officiell utställning, då blir det liksom på riktigt.

Det är himla svårt att ta kort i ett ridhus så detta är vad som är kvar när jag fick in dom i datorn…

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.