Inte alltid så lätt

Inte alltid så lätt

Abbe ska vara här några dagar så vi började med att gå en promenad. Det gör jag alltid, hundarna ska lära känna varandra under lugna former. Spelar ingen roll om dom är släkt eller inte. Det finns alltid en rang och den ska inte sättas i huset! Som vanligt går allt lugnt tillväga, mina hundar talar om ifall han går över gränsen och Abbe förstår direkt. Jag har sagt det förut men säjer det igen, det är underbart med tydliga hundar. Det är inte så himla lätt att som ensamhund komma till en flock där alla regler sitter. Det kommer att bli så nyttigt för Abbe och jag kan garantera att öronen kommer att ligga på annat vis när han vet hur det ska gå till. Bakåtstruket under promenaden gillar jag skarpt, en kille som lyssnar och skärper sej tills han vet vad han får och inte får <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.