Vilken dag :)

Vilken dag :)

Men först…… ett rungande grattis till Anita och Sam som på fredagen tog hem klassvinsten i LKl 1 🙂

Igår var vi ett gäng Håll Fastare som for till FRK västras WT. En härlig dag då jag dömde en ruta. Riktigt roligt med alla goa startande och med härliga funktionärer så gick det kanonsmidigt. Vi som dömde skulle utse domarens val där mitt fick bli ett litet tröstpris till en startande som var så ledsen över att det inte gått bättre. Ibland så behöver den som är på gränsen att ge upp ett pris bäst så det kändes väldigt bra att få ge henne det.

Det gick väldigt bra för mina hundar, kan man lugnt säja 🙂 Så himla glad över det arbete ni lägger ner och ännu gladare när det ger resultat och får se hur nöjda och stolta ni blir 🙂 Det var även en skojtävling där Birgitta och Britt fick priser.

I nkl kom Britt o Like 2a 87p, Sonja o Ina 3a 84p, Susanne o Saga 4a 81p, Ingrid o Valter 8a 79p, Birgitta o lilla Freja fick 0 på en station, 55p.

Ökl Birgitta o Tova 7a 80p, Maria o Sally 8a 79p, Sonja o Alma 10a 74p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.