Svin som svin

Svin som svin

OJ, tänker ni nu! Var ska detta sluta, hur menar hon??? Ja, det kan man undra 🙂 Men vi börjar som vanligt från början 🙂 Tjuvträning och kurs i kväll har jag ställt in idag. Morgonen började med snöglôp och endast några plusgrader så det var inget väder att vara ute i 4 timmar. Vi fixar ny tid för tjuvträning så fort det bara går. Vädret är visserligen lite bättre men fortfarande kyligt och regn och eftersom alla inte kunde komma på kursen ikväll så har jag flyttat den till nästa vecka. Det ska vara trevligt att träna och nog blir allt bättre om vädret är på ens sida.

Alltså fick jag och hundarna ge oss ut för att plocka in snitslar som jag skulle ha nytta av idag. Vi tog en tur och fick se en massa nybök av gris. Då var det bara att gå till foderautomaten för att se hur det såg ut där. Grabben har även gjort en foderlåda till grisarna, ett träd är tjärat och där står det skvallerpinnar runt om. Pinnarna låg på marken och svinen vart nog upprörda för att maten var slut i lådan så den var ivägskickad, upp och ner. Kan nästan se hur upprörd den var 🙂 Snart är det påfyllt igen och snart kanske frysen fylls med skogens läckerheter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.