Underbar lördag

Underbar lördag

Efter att ha sått det sista i grönsakslandet så for vi till skogen. Några dummisar fick följa med så jag kunde träna lite dirigeringar med Jenna och Tali.

Det finns alltid olika skolor om hur man ska göra och det spelar egentligen ingen roll vad det gäller. Alltså, när Tali sticker iväg så är min högerarm redan ute så när stoppsignalen kommer kan hon gå åt det hållet direkt. En del vill att hunden ska stanna före skick och jag har inget emot det men så här gör jag 🙂 Efter dirigeringen vänder vi oss om och hon får ett linjetag. Tali har en härlig fart och löste sin uppgift perfekt så jag var mycket nöjd. Jenna fick göra samma övning med samma fina resultat 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.