God morgon

God morgon

Det var ett tag sedan sist men nu var vi äntligen på promenad ihop igen, Birgitta och jag 🙂 Nu löper även Jenna så vi ska ha dom ihop en del så kanske Tova och Freja börjar också. Vi får se om det funkar.

1/6 går anmälningstiden ut för FMet i augusti. Man behöver inte starta utan man kan bara vara med och känna på stämningen med alla flattar som kommer att vara där. Det finns 2-4 sängplatser kvar så bara hör av dej om du vill hänga på, det finns även plats för husvagn/husbil. Som det ser ut nu så kommer 18 hundar från mej att starta så vi blir ett gott gäng 🙂 Håller alla tummar att ingen löper utan att alla kan vara med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.