Familjeliv

Familjeliv

Nu är vi hemma igen efter händelserika dagar i Skåne. Lilla Emma skulle namngivas så hela familjen Torstensson + Thörnqvist + faddrar möttes upp för flera dagars gemenskap 🙂 Så himla gott vi haft det men som vanligt fattar man inte var alla dagar tagit vägen?

Vi har även grejat en del. Kenneth har fixat både trimmer och gräsklippare så allt fungerar som det ska. Själv har jag hjälpt till med en hel del plantering. Skönt när allt blir bra 🙂 Karda som löper och skulle med oss hem trimmades och vi försökte få ett skarpt finkort på henne men kameran var lite tjurig. Goa Inger som har Einar tyckte vi skulle titta förbi för att kolla om tycke uppstod så det gjorde vi. Efter lite fjantande så gjorde dom vad dom skulle så här på Nationaldagen, så bra det blev 🙂 På torsdag åker jag dit en gång till så är det bara att vänta och se sedan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.