Underbart

Underbart

Jag är i grunden en positiv människa och tycker att varje dag är till för att njutas av. Nog kan även jag få down perioder men det är sällsynt. Just nu känner jag extra mycket att man ska ta till vara på sin tid, den är ju trots allt utmätt och då ska man passa på att se dom små tingen och förundras över dom. Idag var det en sådan där underbar vistelse i skogen. Jag sög in allt, myrornas slit i den gigantiska stacken, hundkexet som står otroligt vackert i full blom, alla småblommor som prunkar, fiskljusen som håller koll på oss. Hundarna går på upptäcksfärd och jag vet inte en bråkdel av vad dom känner i sina känsliga nosar, vilket nog är tur…. Så ut med er, livet ska vara gôtt å leva 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.