Tjuvträning

Tjuvträning

Idag har 3 i Karda/Einarkullen varit för tjuvträning. Ville, Amos och Valter har alla fått egentid. Vi jobbar med fotgåendet så det ska bli perfekt, arbetslusten går inte att klaga på, dom jobbar gärna 🙂 Följsamma är dom också så får dom bara rätta styrmedel så kommer hela paketet. Det är riktigt roligt när man ser framstegen så vi fortsätter så här ett tag till. Många gånger kan det bli för mycket att träna i grupp, mycket att hålla koll på och då är det bra med ensamträning så hundarna får mogna i lugn och ro. Tids nog ska dom fasas in i gruppträning igen.

Inte bara hundar blev fotade idag, det började med en Ekorre, en orkidé och Fiskljusen som höll koll idag också 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.