Vattenträning

Vattenträning

Susanne och Saga mötte upp vid vattnet för vidare träning, Jenna och Tali var också med. Jag har införskaffat nya apporter för vatten och dom var jag riktigt nöjd med, tyckte dom kom längre ut i kast än vanliga vattenapporter.

Vi har tränat på lite olika ställen med olika miljö. Jenna och Tali fick långa halvdolda linjetag och Tali som är föga tränad på detta imponerade, så roligt 🙂 Saga går från klarhet till klarhet, bra jobbat Susanne 🙂 Stilbilderna är på Jenna som gladeligen hoppar i vattnet 🙂

2 kommentarer

  1. Susanne

    Tack för idag! Nu är hon allt lite trött lilla fröken… När hon torkat syns en reva på benet men det verkar bara vara pälsen som är borta. Skinnet höll och hon verkar inte ömma! Vi ses!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.