Vilken dag :)

Vilken dag :)

Men först en Kardarapport! Minna har berättat att Karda bara letar kattskit idag…… Hon är inte särskilt intresserad av det annars men nu är det nästan maniskt. Ett gott tecken om än lite äckligt 🙂

Så skulle jag ha träning på fm och eftersom bara Ingela kunde komma såg jag fram emot en härlig dag i hennes gemenskap. Blir inte så ofta vi ses så det är roligt när det blir. Jenna var ofokuserad och Tali lite för ivrig så det gick inte så bra men så kan det bli ibland, alltså låter jag allt bero och ser fram emot nästa träning. Vira jobbar på och vi fick se att markeringar nära var en utmaning. Som jag sagt tidigare, det finns alltid att jobba på och det är inga maskiner.

På väg tillbaka för fika märker jag att ett koppel är borta så det är bara att traska dit vi hade varit och längst bort, såklart, låg det. Bra ändå att finna det 🙂

Vid bilen märkte Ingela att hennes bilnycklel var borta. Det som gick att söka igenom söktes igenom men ingen nyckel. Bara att bege sej till träningsområdet igen och med vaksam blick sökte vi av där vi varit men icke! Jaha, vad göra? Bärgare ringdes, tur jag har kompisen Eva i Vara vars make har bärgare så han kom 🙂 Jag kör Ingela och Vira till Vara för att reda ut hur hon skulle gå vidare. Efter ett antal telefonsamtal så började det ljusna så en lånebil skulle komma så hon kunde köra hem. 🙂 En händelserik träningsdag som vi, framöver, kommer att skratta gott åt 🙂

Det blev lite mindre tränat än vad som var tänkt men vi fick desto mer tid tillsammans 🙂 Ett litet tips till Ingela, se nu till att köpa en mobil 🙂 Du får gärna låna min men ibland kan det vara bra att ha en 🙂

Om vi fick fikat? Självklart fick vi det 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.