I morgon, grattis

I morgon, grattis

Idag är det lördag, en sorgens dag. Dennis har fått somna in, kullsyskon till Jenna. Han hade inflammation i levern som inte gick att bota. Jag är oerhört tacksam att ni valpköpare hör av er i med och motgång. Det allra minsta som jag kan stötta er är värdefullt för mej. Jag är lyckligt lottad att ha en fin kontakt med er alla och er hunds väl och ve går i första hand. Meriter i all ära men har hunden inte det bra så vad hjälper det? Tack till er alla för allt ni gör med mina hundar, i stort och smått. Utan er skulle jag inte hålla på <3

I morgon är det söndag. Då fyller Baro, Elmo, Porter, Viggo, Alma, Luna, Meija, Pennie, Safir och Vilda 4 år. Just den dagen firade vi 30 årig bröllopsdag, så mycket till firande blev det inte eftersom jag satt i valplådan men det var gott nog för mej 🙂 Grattis till er alla 🙂 Kenneth och jag har varit gifta i 34 år och tillsammans i 40 år!! Ser man tillbaka så har livet varit gott mot oss. 3 underbara ungar som alla har jobb och hus, 4 barnbarn som ska bli spännande att följa.

Min familj är stor, inte bara vår egen, utan allt som ni valpköpare tillför. Goda vänner som man har kvar under alla år. Nog har jag vänner utanför hunderiet också, inte att förglömma 🙂 Även om solen har sina mörka fläckar så är jag oerhört glad över att vara jag och hoppas på många år ihop med maken och er alla andra 🙂

Bilden är från unghundsderbyt 15, Safir, Vilda och Alma.

7 kommentarer

  1. Fredrik och Lollo

    Tack för de fina orden. Husses lilla kille och mattes prins lämnar ett stort tomrum efter sig. Just nu gör det jätteont och vi är ledsna bortom vad som kan beskrivas med ord. Minnena finns dock kvar och kommer att förvaras på en speciell plats i våra hjärtan.

    Älskade vän, någon gång ses vi igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.