Ingen bra dag 

Ingen bra dag 

http://www.hallfast.se/

Kenneth fick lite ont i ryggen igår vilket förvärrades rejält i natt. När frukosten var klar fick töserna, som vanligt, gå upp för att väcka honom. Tjejerna var snart nere och Kenneth ropade på hjälp, jag hade ingen aning om att han hade så ont. Med gemensamma krafter kom han ner och till toaletten. När han skulle till köket låste sej hela kroppen och han kom ingen stans. 

Fort blev han likblek och svetten flödade, då blev jag riktigt orolig. Birgitta var till stor hjälp, tack. Efter att jag pratat med 1177 så ringde jag 112. Stefan fick reda på läget så när ambulansen kommit kom även han och Anna. Rådet var att sjuklingen ska stanna hemma och äta värktabletter, försöka röra sej så fort det går. Tror inte han fått mer hjälp på sjukhuset så det var ok.

Stefan och Anna åkte för att köpa tabletter och fika…. Tack. Kenneth var ikväll uppe och gick lite men har riktigt ont även om det inte är lika illa som tidigare. Hoppas han snart är bra igen 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.