Lite träning

Lite träning

Vi skulle ta en promenad och då fick även några dummisar följa med. Min tid är lite begränsad nu med tanke på Karda men en liten träning på morgonkvisten hinner jag med. Stackars Tali hamnade i ett jordgetingbo så hon for runt på backen för att få bort dom. Nu är det hög tid att ha med bra handskar så man kan hjälpa sin hund. Det är ena riktigt ettriga varelser och jobbigt för den dom vill sticka men som tur var gick det bra för Tali.

Att vänta en valpkull är väldigt spännande och när dom väl kommer så ska allt vara klart så jag bara kan ägna Karda min tid. Alltså fyllde jag frysen med nybakat bröd och kokade in dom sista rödbetorna. Snart så kan jag bara sitta och vänta på dom små liven 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.