Duktig Tali :)

Duktig Tali :)

Jag gick upp kl 5 denna morgon för att se till hundarna, framförallt Karda. Dom ska ha mat, rastas och Karda tempas, tempen ligger stabilt så på den fronten är det lugnt ett litet tag till. Kaffet var på, mackan klar, nu var det dags för Tali att starta på jaktprov i Nkl. Hon har varit kanonsäker under träning men vem 17 vet, prov är prov! Som nr 4 startade vi och jag hade gjort upp att så fort vi var klara skulle vi åka. Man bör vara kvar till prisutdelning men jag ville hem till Karda, även om maken hade koll så…… Rapport kom om att det gått bra 🙂

Tali gjorde det hon skulle 🙂 Trots att jag gjort detta i en himla massa år så finns nerverna kvar, borde vara van men icke. Alltid nya utmaningar på prov och hur väl man än förbereder sej så kan allt hända på prov men i dag gick det vår väg 🙂 1a pris i Nkl 🙂

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.