Lördag

Lördag

Idag är pluttisarna 10 dagar gamla, undrar om ögonen kommer att öppna sej lite i morgon. Det är alltid lika fantastiskt att få se dom himmelsblå ögonen för första gången. Allt rullar på precis som det ska, Karda är en underbar mamma som håller koll på dom. Hon är mycket med oss övriga men eftersom hon kan gå som hon vill så är det lätt för henne att sköta om dom. Hon är otroligt snäll mot allt och alla men övriga hundar respekterar att valparna är hennes och går inte ut till lådan. Dom kan stå i dörren och titta bort mot dom små men inte mer än så, tänk så kloka våra hundar är 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.