Besök

Besök

Idag kom Fredrik och Lollo på besök, dom har haft hund från mej förut och ska snart ha en till 🙂 Det blir inte bara tillökning med valp, dom ska även få ett litet barn inom snar framtid. Så mysigt att få se den stora magen, det blir bra det här 🙂

Valparna fick sina klor klippta, dom var inte bekväma med att hållas så det fick göras när dom sov. Jag håller på så lite som möjligt med dom men det kommer snart att ändras. Just nu kräver dom inte så mycket mer än mat och sömn. Dock fick dom för sej att busa med varandra en liten stund och gav även ifrån sej morrningar. Inte lätt att vara liten och tuff 🙂 samtidigt vill dom göra rörelser dom inte klarar av så dom drattar på ändan 🙂 Bra träning och snart klarar dom av än mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.