Besök

Besök

Våra kompisar från Tjörn kom igår så på kvällen åkte vi till Vänerns strand för gåsjakt. En helt magisk kväll med en himla massa gäss i luften men som vanligt är det svårt att få dom tillräckligt nära. Vättar sattes ut men det hjälpte föga. Birgitta hade dock turen att få med sej en gås hem. I vanlig ordning åkte Jenna med Kenneth, hon får vara hans ”hund” i dessa situationer och Tali är med mej.

Valparna har små vassa gaddar i munnen nu, än så länge vet dom inte att man kan bitas med dom men det kommer 🙂 Jag förstår inte varför det ska vara så himla svårt att få perfekt skärpa på godingarna men det är som det är…

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.