Mycket hund :)

Mycket hund :)

I söndags kom labben Nike för att bo hos mej en vecka, hon ska ha intensivträning. Det blir ett par pass om dagen plus promenader ihop med mina hundar och hon finner sej väl till pass. För att få så bra träning som möjligt för henne så lägger jag ribban högre än vad jag tror hon klarar av. Då ser jag vad hon behöver förfina och backar bandet direkt för att få ut så mycket som möjligt av träningen. Hon har mycket grunder med sej så att träna lös ihop med mina är inga problem. Det vi fokuserar på är markeringar då det är viktigast just nu och det går helt enkelt inte att köra allt, då blir det varken hackat eller malet! Olika längder och miljöer passar Nike bra 🙂

Pluttisarna ska också ha sitt så där sitter jag och myser och pratar med dom så mycket jag kan. Fröken röd hade dock ingen brådska med att hälsa då hon vilade men snart så var dom igång allihop 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.