Arbetande hundar

Arbetande hundar

Jenna, Tali och jag for iväg för att vara med på andjakt, här kommer dom sannerligen till sin rätt och dom bara älskar att jobba 🙂 Några änder föll en bra bit ifrån oss så jag skickade båda på samma gång, in kom dom med varsin and. Det är roligt när skyttarna blir imponerade och nog så frågvisa om vad det är för signaler vi ger och varför vi säjer ut 🙂 Jättekul att få svara så dom får en inblick i hur det fungerar.

Tack Birgitta för att du sett till valparna här hemma, annars hade jag inte kunnat åka så det är Guld värt 🙂 Dom sov sött när jag kom hem, alltså blir det ett par bilder från igår då dom var sugna på mellanmål. Fröken gul tar hjälp av Gösta för att hålla balansen 🙂

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.