Äventyr

Äventyr

Först ett stort Grattis till Mats och Meija som fått sin titel SEVCH denna morgon, bra jobbat av er 🙂

Valparna har fått åka bil, Karda är med längst bak och dom små får vara i buren. Visst var det lite klagan men inte mycket så själva bilfärden gick bra. Dom njöt i fulla drag när dom fick skutta runt i skogen. Karda letade Hjorttryffel i vanlig ordning och det var riktigt spännande. Det var som vanligt inga konstigheter utan dom undersöker och har jätteroligt men när jag tyckte det fick räcka så for vi hem igen. Vädret är fint och soligt efter en dimmig morgon så det var bäst att passa på. Vi åker inte iväg varje dag men fler gånger blir det absolut 🙂

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.