Lite av varje

Lite av varje

Igår em. kom Cornelia för att kolla valparna så vi tog ligan till skogen för en utevistelse. Det var helt tyst i bilen så det skötte dom perfekt 🙂 I skogen blev det lite mat före buset och undersökandet började.

Denna dag var det träning igen och Ingrid kom för att se vad vi håller på med och även träffa flera av mina hundar. Ingrid fick låna Ingrids Lova 🙂 så hade hon en hund att träna också. Under fikat fick voffarna komma in och träffa alla, det var roligt tyckte dom och alla spännande ryggsäckar var toppen 🙂 Tack för idag allihop 🙂

På bild saknas Freja och Tali

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.