Valpkoll

Valpkoll

Jag har blivit riktigt förkyld, snuvig, hostig och tung i huvudet. Ute är det ett himla skitväder med regn och ordentlig blåst, alltså inte den bästa start på dagen. Det är lite jobbigt när man vet att man bara måste ut med bilen för att packa in valparna så vi kan åka och besiktiga dom.

Efter att dom busat vilade dom sej i form inför avfärd. Enkel resa tar 35 minuter och dom har skött det exemplariskt, inte ett endaste litet pip från dom 🙂 Besiktning, vaccinering och chipmärkning gick helt perfekt också. Vet. Ellionora i Nossebro är det som tar hand om allt, hon är väldigt noga så det känns bra. Nu vilar dom igen men snart ska dom få mat så blir det lite bus så dom kan sova lite till för jag kommer att landa i soffan så fort dom små är gjorda. En tupplur kan göra underverk, hoppas jag….

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.