Avfärd

Avfärd

Min förkylning ger inte med sej 🙁 Tackade nej till and/fasanjakt då orken inte finns och på måndag MÅSTE jag vara i hygglig form, då är det älgjakt på agendan. Det blir inte alltid som man vill men ont krut förgås inte så lätt…… hoppas jag. Jenna tog hand om valpleken denna morgon, tack för hjälpen.

Fredrik, Lollo och lilla Linnea kom för att hämta Kakan. Tur dom skickade sms när dom var i Falköping och att jag hörde det på telefon för jag hade bäddat ner mej i soffan, ett hastigt uppvaknade så en borste i håret så såg jag himla pigg ut……

Jag önskar er ett stort lycka till med Kakan, vilken resa ni får med en valp och en liten människa som ska växa upp ihop 🙂 Ni håller era små i stadigt grepp så det kan inte bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.