Mycket frisk luft

Mycket frisk luft

Igår var Karda med i drevet så även Jenna. Karda skötte sej bra och stötte som hon skulle, dock är inte hennes kondition inte riktigt så bra men vad kan man annat tro efter valparna. Hon har gjort det hon ska göra och väl hemma sov hon gott. Vi fick i alla fall se älg under drevet och det är spännande.

Denna dag fick Karda vila och Tali åkte med ihop med Jenna. Stackars Doris tycker det är enormt orättvist men vad göra?? Jenna är fortfarande läromästare, hon vet att vad hon ska göra och Tali hänger på. Riktigt roligt att låta dom få se resultatet av det arbete vi lägger ner. Allt ger erfarenhet som jag inte kan lära dom så det är nyttigt.

Maken fick en älgkalv och Anders G en dovhjort. Själv irrade jag bort mej i marken jag gått så många gånger så det tog lite tid förrns drevkedjan var komplett igen. Trots hjälpmedel så blev det heltokigt, trots det, eller kanske därför, hade jag i alla fall med en bajspåse med kantareller hem……

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.