Vilken helg :)

Vilken helg :)

Igår var det anhörigdag på Såtenäs där vi fick information inför insats i Mali. Vi fick se utrustning som följer med och även se en av bombhundarna som ska jobba med soldaterna. Säkerhetstänket är stort, hoppas bara att det räcker. Ska bli väldigt skönt när han är hemma igen. Jag träffade en del gamla bekanta vilket var riktigt roligt. Jag jobbade på Flygis under några år där jag tog hand om deras barn och några såg jag nu, sisådär 20 år senare.

Väl hemma började lite rapporter komma om dagens äventyr. Walter och Ingrid hade klarat norska kvalificeringsprövet och Sally och Maria kammade hem ett 2a pris i ÖKl jaktprov 🙂 Bra jobbat av er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.