Skånetripp

Skånetripp

Birgitta och jag tog med Karda, Jenna, Tali och Freja ner till Jonstorp. Äntligen tog vi en tur till havet, det ligger nära men aldrig har vi kommit dit. Lite råkallt men härligt att se vyerna och den lilla hamnen. Jag följde med och hämtade Albin på dagis, oj så förvånad han blev 🙂 Mysigt att få träffa er även om Minna och David var rejält förkylda. Hoppas jag klarar mej….. Karda tyckte det var tråkigt att vi åkte men ny är hon hemma i sin lilla familj igen

Denna dag var det dags för ögonlysning i Helsingborg på Tali och gonioskopiundersökning på Freja, båda UA 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.