Stackars bil

Stackars bil

Det är synd om min stackars bil, den mår inte så bra. Kenneth ska hämta delar till den idag så den blir ompysslad, önskar snar återhämtning. Tur man har en bildoktor här hemma även om det får lov att ta lite tid 🙂

Skogen måste jag till oavsett bil eller inte så det blir rejält långa promenader vilket bara är positivt. Vi tittade på fåren under vägen, eller var det dom som tittade på oss? Hela flocken kom inte med på bild men dom ser ut att ha det skönt. Det är vackert ute och frosten ligger som ett skört täcke på vegetationen. Bäst att passa på och njuta för det är snart borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.