Jakthelg

Jakthelg

I fredags kom våra goda vänner Inger och Martin för på lördagen var det jakt. Vi var många som mötte upp så det var riktigt roligt. Många hundar var det med också en jämte, en liknande korsning som Doris och Doris var också med samt Jenna och Tali. Vi som hade hundar drev på olika platser och för Doris blev det en gris skjuten av Jonas. Så bra att hon fick belöning för sitt arbete. När Inger och jag var klara med vårat drev så satt vi på pass. En gris såg vi men den var på alldeles för långt håll.

Efter en lyckad dag i skogen så var det skönt att komma hem och äta god mat och bara umgås. Eftersom våra kompisar skulle stanna tills idag så blev det bestämt att vi tar och jagar idag också men då på markerna här. Det var ju en himla tur för Martin fick 2 rådjur. Det ena gick iväg så det bestämdes att vi gör ett eftersök på den. Jenna var villig till jobbet så efter ca 150 m var vi framme och där låg rådjuret. Det är vanligt att dom går iväg en liten bit så då är det bra att ta det säkra före det osäkra och det var ett välriktat skott så allt var frid och fröjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.