Vilken morgon 

Vilken morgon 

Birgitta, hundarna och jag tog ytterligare en riktig lång promenad idag. Vädret är helt fantastiskt så vi bara njöt. Sist vi tog denna svängen fick jag se en ”gata” i skogen som var rejält lång. Redan då tänkte jag att här ska vi köra linjetag, alltså fick ett par dummisar följa med 🙂 Jag filmade Tali och det är raka spåret ut och samma väg in 🙂 Jenna löste det på samma sätt, unga Freja behöver lite mer träning på längden men löste det och Tova hade liiiiite egna tankar om vilken den bästa vägen var ut 🙂 Nästa gång testar vi igen 🙂 Filmen kommer i slutet av bilderna.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.