Å nej!

Å nej!

Igår var jag iväg med vingänget hemma hos Birgitta, en trevlig kväll med mycket skratt. Vi pratade lite om att det nog skulle bli snö under natten, jag hoppades att det inte skulle bli så. Hundarna fick sova över hos Anna och Stefan så dom slapp vara ensamma hemma hela kvällen men det innebar att jag var tvungen bort till dom för att hämta hundarna.

Det är blötsnö så den är tung och besvärlig. Även om det inte var så långt att köra så var det ingen trevlig bilfärd, som tur var hade jag inget möte så det gick bra ändå. Jag hade tänkt stanna och umgås en stund men kände att det var bättre att åka hem. Grannen som hjälper mej med snön ringde så han fixar undan det fram på dagen. Jag ska inte ut igen så det är ingen brådska med det. Jenna och Tali gillar snö, tur att någon gör det när det är som det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.