Morgonrutiner

Morgonrutiner

Varje morgon börjar likadant 🙂 Tali letar reda på en pinne så busar Jenna och hon med den. Freja vill inte vara sämre så hon tar också en pinne men den visar ingen notis om. Alltså släpper hon den och är med i Talis pinnlek 🙂 Så håller dom på med den tills det är dags att leta Hjorttryffel, Tova är inte ett dugg imponerad av deras lek så hon håller på med annat 🙂

Vi tog en tur till stenarna för ett gruppkort, lydiga hundar som sitter kvar 🙂 Det är en himla massa vatten i skogen och det porlar lite här och varm hade det varit fågelsång så hade vårkänslorna kommit men det får vi vänta på ett tag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.