Så nice

Så nice

Efter sedvanlig morgonrutin kom Anna för att vara med på tunnbrödsbak. Det är ganska tidskrävande, vilket man inte kan tro, men att ha någon att prata med gör allt så mycket roligare 🙂 Anna började att sköta ugnen men när hälften var gjorda så bytte vi. 3 timmar senare hade vi 47, eller snarare 46 tunnbröd klara. Stefan som tittade till oss snodde ett av dom nybakade, vi protesterade högljutt men…… han var nöjd 🙂

Det är så kul att ha dom så nära som vi har, det blir att vi gör mycket ihop. Anna får lära sej lite om att stycka vilket Stefan är en fena på. Vildsvinet hamnade snabbt i frysen, väldans förnöjsamt att ha fint kött att avnjuta framöver. Tack för idag Anna 🙂 Vi får se vad vi hittar på nästa gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.