Jul ut!

Jul ut!

Vilken himmel det var i morse, alldeles röd, vackert att se på. Hundarna och jag tar det ganska lugnt idag. Jenna är i höglöp så henne måste jag ha ett extra öga på. Hanhundsbesök har jag haft vid ett flertal tillfällen och det är inte önskvärt att det skulle ske en olycka. Tali håller fortfarande på sej men, som sagt, vi får vara tålmodiga för rätt vad det är så är hon igång med löpet. Jag skulle fota hundarna men att titta i kameran var uteslutet, en ryttare var på vägen en bit bort och det var väldans intressant.

Nu är jag less på alla julsaker så jag ska börja plocka bort. Det får väl ta några dagar för det är så himla tråkigt….. Det är likadant varje år, jätteroligt att plocka fram en massa och man vet att tiden går så fort tills det ska väck. Ska fixa lite nya gardiner till köket så det blir väl dom som åker sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.