Attans

Attans

Dagens träning ställde jag in då vädret är kass. Det blev en promenad med Birgitta istället. Hon klarade vattenhindret även idag så det blev ett helt vanligt kort ? Efter det tänkte jag åka till den lokala affären för att hämta ett paket och köpa en semla på kondiset bredvid. Å så gott det skulle bli med fika hemma, så grymt sugen på det men….. När jag kom in för att hämta paketet känner jag att plånboken inte är med? Mycket märkligt, jag vet att jag hämtade den men i fickan fanns den inte. Det är fantastiskt att handla där dom känner en så med paketet var det inga problem men någon semla fick jag inte med hem. Förbaskat också. När jag kommer hem ligger plånboken på golvet och skrattar åt mej men vänta bara, nästa gång ska du med och jag ska ha min semla ?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.