Brrrrr

Brrrrr

Denna helg har jag firat hos Tures andra matte och husse. Det var ett riktigt skitväder att köra den långa vägen i lördags och tempot var väldigt lågt på vägen. Skönt när alla bilister tar det lugnt.

Idag är det måndag igen och rackarns så kallt. – 11 stod termometern på när jag gav mej ut. Hundarna är inte vana vid denna kyla så jag var uppmärksam på om dom skulle få kramp i tassarna eller inte men det gick fint. Ett par dummisar fick följa med så blev det långa linjetag med minnet som hjälp. Först lade jag ut på ena sidan då hundarna var med, gick en rejäl sväng så kom jag till motsatt sida och skickade, gick finemang 🙂 Lade dom där vi var, gick ytterligare en sväng för att sudda minnet, stannade på motsatt sida och skickade hela långa vägen vilket också gick bra 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.