Småfolk

Småfolk

Igår kom vi hem efter vår söderresa. Med i bilen fanns Daisy och Holly som ska vara hos oss några dagar men på fredag kommer alla våra ungar och ungars ungar 🙂 hem så då blir det liv i luckan 🙂 Det har varit riktigt mysigt att kunna få till det så vi kunde hälsa på både hos Jonas och Minna, blir inte så ofta som man vill. På lördagen passade vi på att bjuda Malmöiter, eller nästan det i alla fall 🙂 Dom ville träffa mina hundar och framförallt Tali, ett trevligt besök så nu är det bara att vänta så får dom komma och sitta i valplådan framöver. Nej, hon har inte börjat löpa än…….

Blir lite bilder från dagarna som varit…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.