Årsträff o Tali

Årsträff o Tali

Igår var det bara….. 7 veckor kvar tills vi vet vad som gömmer sej i Talis mage 🙂 Hon är mycket mer mattesjuk nu och vill vara nära mest hela tiden. Otroligt matglad också så jag undrar jag om det inte blir ett gäng valpar i alla fall, det bådar gott.

Denna helg har jag haft min årsträff. Hela lördagen var vi ute i hagen för en massa övningar. Idag körde vi till lunch. Man märker att dom började ta slut i huvudet och man ska sluta när det går bra. Alla har varit så duktiga och ni för era hundar jättefint.

Idag kollade vi den lilla dammen, vatten drar och då är det så nyttigt att bara stå och titta. Dom som ville fick ta en sakta promenad runt densamma för att senare få apportera i den, så kunde vi se hur avlämningarna satt. Alla övningar ska genomsyras av ett lugn, i alla transporter ska man gå sakta. Att se alla göra detta och höra tystnaden, då blir jag varm i hjärtat 🙂 Stort tack till er som kom och förgyllde min helg, kram på er.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.